the secretary network

Executive Secretaries maakt deel uit van the secretary network, een succesvol initiatief van de Public Support Groep. Ons netwerk bestaat uit mensen en organisaties die dagelijks actief zijn in het vakgebied van management-, project- en secretariële ondersteuning. Met specialisten die verder kijken dan de dag van vandaag en als geen ander de waan van de dag weten te vertalen naar de trends van morgen. Want als je vandaag weet wat morgen nodig is, heb je een voorsprong.

blijven ontwikkelen

Met onze topondersteuners en topsupporters – oftewel, onze mensen – als uitgangspunt nemen we bij the secretary network de ontwikkeling van diensten en producten heel serieus. Van eigen software kennis- en vaardigheidstests tot een volledig op de vraag uit de markt afgestemd opleidingsprogramma. Zo zorgen we er, onder de noemer up‑to‑date garanties voor dat zowel topondersteuners als topsupporters bijblijven op hun vakgebied.

welkom thuis

Uiteindelijk draait alles bij the secretary network om mensen die het verschil maken en werk dat ertoe doet. En die mensen voelen zich thuis bij ons, bij en met elkaar. Dat schept een band die zich moeilijk laat omschrijven, maar misschien wel met als grootste overeenkomst dat het dienstverband veel langer is dan gemiddeld en het plezier in het werk heel groot is.


Zit je goed,
of kan
het beter?


Als je al speelde met de gedachte om van baan te veranderen, dan is het nu jouw tijd. Niet alleen om te switchen, te veranderen van (werk)omgeving of werksfeer. Nu is het moment om je te heroriënteren. Je lijstje te maken met wat jou gelukkig maakt in een baan. Op een rij te zetten wat je zou willen leren of waarin je wil groeien. Kortom, hoe ziet jouw toekomst eruit? Het is tijd voor een afspraak.

Public Support (sinds 2009) is het enige, landelijke detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in secretariële ondersteuning voor de overheid. Alle Topsecretaresses zijn in vaste dienst bij Public Support.
Public Support Young (sinds 2014) richt zich op jong secretarieel/projectsupport talent. Alle Youngsupporters zijn in vaste dienst.
Public Project Support (sinds 2017) is gespecialiseerd in detachering van gecertificeerde projectondersteuners. Alle projectondersteuners zijn in vaste dienst bij Public Project Support.
Public Support Business (sinds 2015) richt zich op secretariële ondersteuning van directies en bestuur in het bedrijfsleven. Ook bij Public Support Business zijn alle Topsecretaresses in vaste dienst.
Executive Secretaries is onderdeel van Public Support Business en richt zich op het werven en selecteren van hoogwaardige bestuurs- en directie­secretaresses en project­ondersteuners.
Public Support & More (sinds 2012) is gespecialiseerd in het organiseren van landelijke congressen, workshops en ontwikkeltrajecten voor secretaresses en secretariaten.
Public Support Advies (sinds 2015) is als enige organisatie in Nederland gespecialiseerd in het geven van adviezen over het positioneren van en leidinggeven aan secretariaten.

niet voor
iedereen

Als specialist in topondersteuners zoeken we de besten in hun vak. Daar staat tegenover dat we de betere banen bij de beste werkgevers hebben. En dat betekent automatisch dat we er ‘niet voor iedereen zijn’. Kortom, je moet wat ‘kennen, kunnen en willen’. Dat beoordelen we graag vooraf op basis van je CV.

Niet helemaal zeker van je zaak? Bel of mail ons voor meer informatie. We helpen je graag verder.

“Op m’n
werk wil ik
mezelf
kunnen
zijn.
Mezelf op
z’n best”