Opdrachtgevers

Zoekt u een flexibele medewerker op hbo-niveau die gegarandeerd het werk razendsnel oppakt?

Vacatures

Wij komen graag in contact met onbevangen initiatiefrijke teamspelers met een secretariële opleiding.

TOPbanen

Amsterdam, Netherlands Fulltime
sep, 17
Zuid en Noord Holland, Netherlands Fulltime
sep, 14
Amsterdam, Netherlands Parttime
sep, 11
Leiden, Netherlands Parttime
sep, 07
Heel Nederland, Netherlands Fulltime
jul, 10

bekijk alle vacatures a

Executive Secretaries is specialist in werving en selectie van topondersteuners. We zoeken, vinden en matchen de besten in hun vak voor vaste banen in functies zoals:

directie- en bestuursecretaresse, personal assistant en executive assistant, projectondersteuner, management assistent, virtual assistant,
office manager e.a.

Onze inzet is dat jij bij ons jouw volgende baan vindt. Een baan die het beste bij jouw kennis, kunde, ervaring en… ambitie past. Met werk dat ertoe doet en waar je duurzaam gelukkig van wordt. Over duurzaam gesproken, door middel van onze up-to-date-garanties blijven jij en wij, met trainingen, workshops en congressen investeren in jouw toekomst. Het woord garanties zegt het al, daar kun je op rekenen.

nu is het moment

De onzekerheid op de arbeidsmarkt is voorbij. De economische vooruitzichten voor de komende jaren zijn prima. We groeien in hoog tempo naar een situatie waarin omzettekorten plaatsmaken voor personeelstekorten. Als je al speelde met de gedachte om van baan te veranderen, dan is het nu jouw tijd. Niet alleen om te switchen, te veranderen van (werk)omgeving of werksfeer. Nu is het moment om je te heroriënteren. Je lijstje te maken met wat jou gelukkig maakt in een baan. Op een rij te zetten wat je zou willen leren of waarin je wil groeien. Kortom, hoe ziet jouw toekomst eruit?
Het is tijd voor een afspraak  

wie ben je, wat kun je,
wat wil je…

Wat anderen vaak intakegesprek noemen, heet bij ons gewoon een kennismakings­gesprek. Daar nemen we graag ruim de tijd voor. Het gaat tenslotte om jouw ambities, je eisen en wensen ten aanzien van je baan, het bedrijf, en je eventuele behoefte aan extra training of opleiding.

Met die uitgebreide eerste kennismaking leggen we beiden de basis voor een langdurige samenwerking en gaan we als het ware samen jouw hoogstpersoonlijke carrièrepad op. Dus vertel ons alles, vraag ons alles en neem vooral alles mee wat voor jou en ons relevant kan zijn. Maak bijvoorbeeld dat lijstje met plussen en minnen, met wat je wel en wat je niet wilt of kunt en wat je graag zou willen leren. En vertel ons ook gerust waar je van droomt!

Van onze kant kun je erop rekenen dat we je in alle eerlijkheid vertellen als een bepaalde wens of eis op dit moment niet haalbaar is. Dat voorkomt teleurstellingen, maar is tegelijkertijd ook een prima aanleiding om samen een doelgericht plan te maken. Het zou zo maar kunnen zijn dat de unieke up‑to‑date trainingen en workshops van Executive Secretaries je meteen verder kunnen brengen.

direct naar solliciteren

niet voor
iedereen

Als specialist in topondersteuners zoeken we de besten in hun vak. Daar staat tegenover dat we de betere banen bij de beste werkgevers hebben. En dat betekent automatisch dat we er ‘niet voor iedereen zijn’. Kortom, je moet wat ‘kennen, kunnen en willen’. Dat beoordelen we graag vooraf op basis van je CV.

Niet helemaal zeker van je zaak? Bel of mail ons voor meer informatie. We helpen je graag verder.

“Werk dat
ertoe doet,
maakt me
gelukkig”

de mensen achter Executive Secretaries

Netwerk

Executive Secretaries is onderdeel van Public Support Business.

Subscribe To Personalized Notifications

You are subscribing to jobs matching your current search criteria.

Email Notifications

Email notifications will be sent to you Subscribe

 

Custom RSS Feed

Your personalized RSS Feed is below, copy the address to your RSS reader. Subscribe