hoe up‑to‑date ben jij?

In de praktijk van alledag komen we regelmatig tegen dat kandidaten onvoldoende up-to-date zijn als het gaat om hun kennis en ervaring met softwarepakketten en de toepassingen daarvan. Wil je optimaal kunnen functioneren of je kansen als topondersteuner voor op de arbeidsmarkt vergroten, dan zijn up‑to‑date kennis en vaardigheid van essentieel belang. Logisch dus dat we je daar tijdens de selectieprocedure uitgebreid op testen. De door ons zelf ontwikkelde softwaretest geeft ons beiden inzicht of en in hoeverre jij up‑to‑date bent. Zien we mogelijkheden tot verbetering of aanvulling, dan zorgen we op onze kosten voor bijscholing.

up‑to‑date trainingen

Tijdens de eerste maanden bij een nieuwe werkgever bieden we jou als topondersteuner gratis trainingen aan. Deze cursussen duren een dag en vinden plaats op ons kantoor in Lisse of Almere.

gecertificeerde opleiding Outlook
workshop zakelijk Engels

workshop Governance
imagotraining

zaterdagtrainingen

Tijdens het eerste jaar in je nieuwe baan kun je kosteloos twee up-to-date zaterdagtrainingen uit ons trainingsaanbod volgen. Het aanbod omvat een twaalftal trainingen en workshops die we ieder half jaar actualiseren op basis van de vraag en behoefte uit de markt.

up‑to‑date zijn en blijven

Bij Executive Secretaries geloven we in ‘permanente educatie’. Oftewel, blijf jezelf ontwikkelen, blijf leren, blijf nieuwsgierig. En vooral, laat je talent voor je carrière werken. Je vergroot daarmee je kansen, je doorgroeimogelijkheden en je persoonlijke marktwaarde. Want niets is voor de eeuwigheid, en dat geldt niet in de laatste plaats voor de situatie op de arbeidsmarkt. Zeker, de actuele vooruitzichten zijn prima, maar allesbehalve een garantie voor de toekomst. De garantie voor jouw toekomst heb je hoogstpersoonlijk in eigen hand. De up‑to‑date garanties van Executive Secretaries zullen je daarbij zeker van pas komen.

Een greep uit onze trainingen en workshops:

  • Workshop Social Media
  • Masterclass Word
  • Workshop werken met Prezi
  • Masterclass Outlook
  •  Workshop Excel Basic
  • Workshop foutloos Nederlands
  • Workshop business Engels
  • Masterclass iPad

up-to-date garantie

Wanneer volgde jij voor het laatst een training? In een drukke baan is vaak weinig tijd om jezelf verder te ontwikkelen. Terwijl het juist uitdagend en inspirerend is om via korte trainingen of workshops op de hoogte te zijn en blijven. En bijblijven is van vitaal belang voor je toekomst en marktwaarde. De ontwikkelingen in technologie en bijvoorbeeld de gebruiksmogelijkheden van soft- en hardware gaan razendsnel. Het zal je verbazen wat je kunt opsteken van nieuwe (functies) in Word, Outlook, Powerpoint, Prezi of een tablet. Het zijn trainingen en workshops die vallen onder wat wij de ‘up‑to‑date garanties’ noemen. Ze garanderen dat je up‑to‑date aan je nieuwe baan begint en bijblijft op je vakgebied.

…and more: blijf geïnspireerd

Met een speciale Executive Secretaries-korting van 15% kun je je inschrijven voor een training of cursus uit het opleidingsprogramma van Public Support & More.

Je bent van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse VOS-Congres (Voor Ondernemende Secretaresses). Je ticket koop je natuurlijk ook met de speciale Executive Secretaries-korting. Dit jaar vindt het VOS‑congres 2018 plaats op 6 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie  

de mensen achter Executive Secretaries

Netwerk

Executive Secretaries is onderdeel van Public Support Business.